Tanulmány

2009.12.27. 18:43

Soha nem írtam blogot.Most szenvedek.Hogyan kell az oldalt összeállítani ,milyen képméret lehet stb.

 

 

 

 Talán egyszerűbb fotózni mint írni róla.Itt porosodik a blogom már egy éve és nincs sok ötletem a folytatáshoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorfotozas.blog.hu/api/trackback/id/tr21626707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jungfrau 2011.06.29. 15:21:50

Két féle fotós van:aki fotózik és mások írnak róla.Sajnos az időhiány mindenkinél jelentkezik.Pedig ismerve tudásodat,értékes blogok születhetnének.Addig is örömmel nézem remek,egyéni fotóidat.

king55 2011.06.29. 15:42:47

@Jungfrau:Igazán nagyon kedves vagy.Most nem tudok majd aludni,mert nem tudom kitalálni ki bujkál a Jungfrau név mögött.
Pedig szeretném látni a fotóidat,mert azt gondolom lenne mit néznem!
Igazad van lenne mit írnom sokszor elcsodálkozom amatőr körökben mennyi szakmai butaságot hordanak össze,megkeverve a kezdők és sokszor a haladók agyát is.Néha a tehetségesből is kihozzák a legrosszabb fotót is mert nem tudják mi a fotózás lényege.Fontosabb a jó hibátlan szerkesztés ,mint a szép tartalmas fotó.

Jungfrau 2011.07.03. 21:18:53

Üdv!
Remélem akik ismernek,tudják nem szeretek mellébeszélni.
Pontosan fogalmazol arról a ,,tudásnak" vélt salátáról.Ezért Ritkán írok,most kénytelen voltam,látva az óriási űrt e téren.Olyan személyében szeretnénk,aki bizonyított a fotóival.Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik.Kezdő számára is érthetően segít,pl a szerkesztésben.Mindezt szerényen és nem elszállva magától.Maradjunk a földön,ki-ki tudása szerint,alázattal.A tudás nem a kedvencelésel összekeverendő.Amint teheted,adj a szakmai tudásodból.
Tisztelettel egy kezdő,de nyitott szemű hobbi fotós:Rolling
süti beállítások módosítása